Logo of White Muses by Elena Liri

Εκδηλώσεις

ιδιωτικεσ βιλεσ

WHITE MUSES BY ELENA LIRI

Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει, μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας και αφήστε μας να τις κάνουμε πραγματικότητα. Η δημιουργία μιας μοναδικής, αξέχαστης βραδιάς είναι εγγυημένη.

Τρεις γυναίκες, καταρτισμένες επαγγελματίες μουσικοί υψηλού μορφωτικού επιπέδου, οι “White Muses” by Elena Liri, γίνονται ο απόλυτος μουσικός προορισμός σας.

Ένα σύνολο φωνητικών, κρουστών και κιθάρας το οποίο χαρακτηρίζεται από αντιστικτικές τριφωνίες και δυναμικό ρυθμό. Η ποιότητα της πρώτης ύλης αποτελεί τη βάση, ωστόσο η διαφορά βρίσκεται στη σύνθεση.

Και η σύνθεση των White Muses τα έχει όλα. Θηλυκή ενέργεια, πάθος για τη μουσική, επαγγελματική κατάρτιση, προσωπικό στυλ και αισθητική αντίληψη και αμβροσία.

Συνδέουν το όνομά τους με την αρχαία Ελληνική
μυθολογία και γίνονται θεές της μουσικής, του χορού και των καλών Τεχνών, διασκεδάζουν τραγουδώντας με τις ακούραστες φωνές τους και μαγεύουν με το μελωδικό τους τραγούδι όποιον τις ακούσει.

Τα μουσικά τους ακούσματα δεν έχουν φραγμούς και σύνορα. Επιλέγουν επιτυχίες απόόλη τη διεθνή αλλά και την ελληνική σκηνή, ανάλογα πάντα με τις περιστάσεις, τραγουδούν σε τουλάχιστον επτά γλώσσες και χορεύουν στους ρυθμούς των Latin, Jazz, Funk, Disco, Pop, Rock και
Rock ‘n Roll.

Παρέχουν υψηλή επιπέδου ηχητική και φωτιστική κάλυψη και δημιουργούν μια ιδιωτική
βραδιά που θα καταπλήξει και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας.

Ιδιωτικά Πάρτι

WHITE MUSES BY ELENA LIRI

Let's get this party started

Πάντοτε υπάρχει μια καλή αφορμή για ένα πάρτι. Και μάλιστα στο χώρο σας, ξεκούραστα και όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.

Τι είναι το πιο σημαντικό σε ένα πάρτι για να είναι επιτυχημένο; Η μουσική.

Δεν υπάρχει πάρτι χωρίς μουσική. Δεν υπάρχει πάρτι χωρίς τις White Muses.

Πρόκειται για ένα σύνολο φωνητικών, κρουστών και κιθάρας το οποίο χαρακτηρίζεται από τις αντιστικτικές τριφωνίες και τον δυναμικό ρυθμό τους

 Τρείς γυναίκες, καταρτισμένες επαγγελματίες μουσικοί, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, θα γίνουν οι κόρες του Διός και της Μνημοσύνης και θα σας διασκεδάσουν με τη θηλυκή τους ενέργεια.

Έχοντας στις λίστες τους όλες τις επιτυχίες του χθες και του σήμερα από οποιαδήποτε σκηνή, Ελληνική και διεθνή, κάθε δεκαετίας και είδους και παρέχοντας υψηλού επιπέδου ηχητική και φωτιστική κάλυψη, δημιουργούν μια αξέχαστη βραδιά που θα καταπλήξει κάθε καλεσμένο σας.

ΓΑΜΟΙ

WHITE MUSES BY ELENA LIRI

Βίον Ανθόσπαρτον!

Κάνουμε την καλύτερη μέρα της ζωής σας ακόμη πιο όμορφη.

Είμαστε δίπλα σας με μοναδικό σκοπό να τη γεμίσουμε με μουσική: να βάλουμε μουσική στις στιγμές σας, να φτιάξουμε το δικό σας προσωπικό soundtrack αυτής της βραδιάς.

Μιας βραδιάς που αποτελεί την αρχή μιας υπέροχης ζωής και εμείς θέλουμε να σας μείνει αξέχαστη.

Προσαρμόζουμε το  μουσικό μας πρόγραμμα   ανάλογα   με   τις   προσωπικές   σας   ανάγκες, προτάσεις και διαθέσεις, και με λεπτομερή σχεδιασμό και προσωπική επαφή δημιουργούμε τη συνταγή για ένα πετυχημένο πάρτι γάμου.

Το πρόγραμμά μας αποτελείται από γνωστές επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής σε ύφος jazz, pop, rock  n’roll, rock, latin, reggae, disco, swing, 60’s, 80’s, 90’s, αλλά και έντεχνο,   παραδοσιακό, λαϊκό.

Έχοντας την κατάλληλη γνώση και αισθητική για τη μουσική, το σημαντικότερο κομμάτι κάθε εκδήλωσης, παρέχουμε ηχητική κάλυψη χώρων με τεχνικό εξοπλισμό αιχμής, καθώς και φωτιστικό εξοπλισμό, απαλλάσσοντάς σας από κάθε περιττό άγχος και ευθύνη, με σκοπό την επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή κάθε είδους εκδήλωσης. 

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να μας εμπιστευθείτε τη μουσική επένδυση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας: του γάμου σας.

Ως Whitemuses σας ευχόμαστε αυτή ημέρα να είναι η αρχή όσων ονειρευτήκατε! Να ζήσετε!

 

Μούσες εν πλω

WHITE MUSES BY ELENA LIRI

Let's go yachting with the White Muses on board

Ταξιδεύουμε με τις White Muses στην αγκαλιά της θάλασσας, παίζοντας με τις αισθήσεις και ξεσηκώνοντας με ρυθμούς Latin, Funk, Jazz, Disco, Pop, Rock and Rock ‘n Roll, καθώς και τραγούδια από όλο τον κόσμο, τραγουδώντας σε επτά γλώσσες, έχοντας ως τέταρτη φωνή τον απαλό ήχο των κυμάτων.

Οι White Muses σας διασκεδάζουν μεσοπέλαγα σε αρμονία με το θαλάσσιο περιβάλλον,
περιπλανώνται στο υγρό γαλάζιο καθρέφτη και ενώνουν τη μουσική τους με τη θάλασσα.

Η μοναδική αυτή ατμόσφαιρα επιτυγχάνεται με την υψηλού επιπέδου ηχητική και φωτιστική κάλυψη, που
εγγυάται την ποιότητα του ήχου και το μοναδικό τους ύφος.

Επιβιβαστείτε!

Φορέστε την καλή σας διάθεση και κατευθυνθείτε παντού. Φτάσατε στον απόλυτο μουσικό προορισμό.